Havearkitekt

Hvad er en havearkitekt

En havearkitekts opgave er at planlægge og designe en have, så den passer til både ejernes behov og ønsker samt omgivelserne. En havearkitekt besidder en bred viden om planter, materialer og designprincipper, som sikrer en optimal udnyttelse af haverummet.

En havearkitekt kan give en have et nyt og friskt pust, og sikre at ens grønne områder ser professionelle ud. Havearkitekten står for at skabe en sammenhæng mellem huset og haven, så det hele går op i en højere enhed.

Det er en god idé at konsultere en havearkitekt, hvis man står over for større haveprojekter. En havearkitekt vil bringe en professionel og bæredygtig tilgang til projektet, og sikre at resultatet bliver både smukt og funktionelt.

Så hvis du ønsker at forvandle din have til en smuk og harmonisk oase, kan en havearkitekt hjælpe dig med at realisere dine drømme. Kontakt os i dag, og lad vores erfarne havearkitekter hjælpe dig med at skabe din drømmehave.

Kontakt os i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Om Find-Anlægsgartner

  pexels-photo-3760613
  Hos Find-Anlægsgartner finder du de bedste nytænkende og erfarne havearkitekter, som vil indfri dine have drømme. Vores samarbejdspartnere befinder sig i hele Danmark, hvilket gør at de vil være tilgængelige for at udfører din havedrøm. Det helt i orden at drømme stort, da de efter mange års erfaring har fået store drømme til at blive til virkelighed. 
   
  Når du gennem os finder en havearkitekt, vil du være med i processen, for at få et indblik i have design. Det er i sidste ende dig der sætter dit præg på hvordan din have skal se ud. De har alle et stort fokus på at vi i fællesskab kan finde den bedst mulige løsning til dig. Du vil under hele forløbet være med i tæt dialog med dem.
   
  Vi kigger ikke kun på havens opbygning, men der kigges på huset, naboer, og omgivelserne der er ved dit hjem. Det vigtigt at din have har en god sammenhæng, da en flot have kun er flot, når opgivelser har de samme perspektiver.  

  Hvad kan en havearkitekt tilbyde?

  Havebesøg
  Hos Find-Anlægsgartner har vi forskellige former for ydelser, alt afhængig af hvilke behov du har. Vores mest populære ydelse er at vi kommer ud til dig, og får en snak om din have.  Vi vil gå en runde i din have, og se hvordan vi kan indfri dine havedrømme.  Her vil der være mulighed for at få råd, inspiration og rådgivning. Efter vores besøg hos dig, vil vi efterfølgende lave en plan for processen  
   
  Haveskitse
  Vi vil lave en haveskitse, for at se på størrelsen af din have og hvilke indhold af planter den skal indeholdes. Der skal tages stilling til hvilke materialer der skal bruges. 
   
  Haveplan
  Find- Anlægsgartner vil lave en færdiglavet plan, for hele processen. Vi vægter din mening rigtig højt, så af den årsag vil du også være en del af den endelig plan.
  Planen indeholder en planteliste, antal og placering. Planen laves på baggrund at undgå fejl, ved indkøb og uenigheder.  
  pexels-photo-5292195

  Hvad koster en havearkitekt?

  Det er svært at fastsætte en præcis pris for en havearkitekt, da det afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen af haven og området, man bor i. Prisen vil også afhænge af størrelsen på projektet samt hvilke ydelser, man ønsker. Hvis man ønsker en omfattende arkitektur med i projektet, vil prisen også afspejle dette.

  Generelt kan priserne variere meget, og det samme gælder for timeprisen, som typisk ligger mellem 600 og 1000 kr. pr. time inklusive moms. Det er derfor en god idé at indhente flere tilbud fra forskellige havearkitekter for at finde den bedste løsning til ens budget og behov.

  Derfor skal du bruge Find-Anlægsgartner

  pexels-photo-7728082

  Du bør vælge Find-Anlægsgartner, fordi du vil opleve en unik form for erfaring og præcision i deres arbejde. Igennem årene har de udført over 5.000 opgaver for kunder, som har ønsket at få lavet deres have, og denne erfaring kommer dig til gode som kunde hos os.

  Med mange års erfaring indenfor faget, har vi løst alle typer opgaver og kan derfor hjælpe dig med at få dine have-drømme til virkelighed. Når du vælger Find-Anlægsgartner, vil du som kunde få mange fordele. Du vil være en stor del af processen, og vi vil sammen finde den bedst mulige løsning for dig og din have. Vi er der for at opfylde dine ønsker og behov og sørge for at du får den have, du altid har drømt om.

  Få 3 uforpligtende tilbud

  Når du vælger at benytte vores service, er du garanteret at modtage 3 uforpligtende tilbud på netop din opgave, indenfor 24 timer. Vores samarbejdspartnere har alle mange års erfaring i branchen, og kan derfor hjælpe dig med enhver opgave. Vi har anlægsgartnere og havearkitekter spredt ud over hele landet, så du altid kan finde en tæt på dig.

  Vores service er designet således, at du blot skal udfylde en detaljeret kontaktformular her på siden. Herefter vil du igennem vores portal modtage gratis tilbud fra tre forskellige havearkitekter, som du selv kan sammenligne på bl.a. pris, tilgængelighed og specialer. Vores dygtige arkitekter er knyttet til denne portal, og er klar til at hjælpe dig med enhver form for haveanlæg og belægning.

  Indhent et tilbud