Indkørsel

Få en flot indkørsel

Hvis du ønsker en ny indkørsel, er der flere ting du skal overveje

 • Vælg det rigtige materiale: Der er mange forskellige materialer at vælge imellem. Overvej hvad der vil passe bedst til din ejendom og dine behov. Belægningssten og fliser er populære valg på grund af deres holdbarhed, og på grund at det flotte færdige resultat.
 
 • Hvordan passer indkørslen sammen med resten af boligen? Herunder er det en god idé at overveje hvilket design og farve du ønsker. Du kan med fordel kontakte en professionel brolægger for vejledning og rådgivning.
 
 • Tilføj planter: Planter og blomster kan være en god måde at tilføje farve og skønhed. Du kan overveje at plante blomsterbed langs kanten af indkørslen.
Kontakt os i dag

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Design din egen indkørsel

  speciel indkørsel med flot villa
  flotte fliser to forskellige farver

  Det anbefales at have nogle overvejelser først omkring hvordan din indkørsel skal se ud, før at du kontakter en professionel til opgaven. Det kan være relevant at overveje om du ønsker belægningssten til indkørsel, grus eller andet. Det er også vigtigt at have størrelse i tankerne, når at du beslutter dig for, hvordan du ønsker at designe din indkørsel. Det anbefales at bestemme den ønskede størrelse og form baseret på antallet af køretøjer du har.

  Det er også muligt at få lavet indkørslen i flere farver og teksturer. Her kan det være en god idé at vælge de farver, der passer bedst til resten af bygningen. Design din helt egen indkørsel – og få præcis det resultat, som du drømmer om.

  Er du i tvivl om, hvordan at du bedst muligt får det perfekte resultat, så at det hele passer sammen, kan du med fordel kontakte en professionel til opgaven. Her kan du få vejledning og rådgivning til hvordan at du bedst muligt får et flot og holdbart resultat.

  Hvad koster en ny indkørsel?

  Prisen afhænger af flere faktorer, såsom størrelsen og valg af materiale. Som udgangspunkt beregnes prisen oftest ud efter pr. kvadratmeter.

  Det anbefales at kontakte flere forskellige entreprenører for indhentning af tilbud, da priserne kan variere afhængigt af materialer samt kvaliteten heraf, mv.

  Få en professionel brolægger til opgaven

  Giv din bolig et lækkert førstehåndsindtryk med en flot indkørsel. Du kan med fordel kontakte en professionel og erfaren brolægger til din næste opgave. 

  Vi kan varmt anbefale Entreprenør Nissen til arbejdet. Entreprenør Nissen er en entreprenør virksomhed med mere end 10 års erfaring inden for brolægning og jord & beton. 

  Uanset om du skal have lavet ny indkørsel til privat eller erhverv på Sjælland, står virksomheden klar til at hjælpe. Du kan med fordel læse mere om hvordan du kan få en forbedret og flot ny indkørsel her.

  skærmbillede-2023-05-02-122218_optimized